
>
Дейниченко, Григорій Вікторович.Дослідження харчової цінності молочно-рослинних фаршів функціонального призначення [Текст] / Г. В. Дейниченко, Т. І. Юдіна, І. А. Назаренко //
Дейниченко, Григорій Вікторович.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 253-260.
Додаткові точки доступу:
Юдіна, Т. І.
Назаренко, І. А.
Додаткові точки доступу:
Юдіна, Т. І.
Назаренко, І. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|