
>
Перцевой, Федір Всеволодович.Дослідження міцності та тривалості структуроутворення розчинів сульфатованих полісахаридів [Текст] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Д. О. Бідюк //
Перцевой, Федір Всеволодович.
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 40-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 17 жовт. 2007 р. - Харків, 2007. - С. 58-59.
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович
Бідюк, Д. О.
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович
Бідюк, Д. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|