
>
Investigation of the dynamics of the viscosity of model systems of the croquette mass based on flour at hydrothermal processing [Text] / T. Khaustova, N. Fedak, A. Dichtyar, S. Andrieieva //
Eureka: Life Sciences. - 2019. - Vol. 1, Issue 19. - P. 21-27.
Додаткові точки доступу:
Khaustova, T.
Fedak, Natalia
Dichtyar, Aliona
Andrieieva, S.
Додаткові точки доступу:
Khaustova, T.
Fedak, Natalia
Dichtyar, Aliona
Andrieieva, S.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|