
>
Завгородній, Д. М.Удосконалення рецептури м’ясо-овочевих котлет з додаванням сушених овочевих наповнювачів [Текст] / Д. М. Завгородній, О. Д. Шульков ; наук. керівник: В. М. Михайлов, Б. В. Ляшенко, А. М. Загорулько //
Завгородній, Д. М.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 164.
Додаткові точки доступу:
Шульков, О. Д.
Михайлов, Валерій Михайлович\наук. керівник\
Ляшенко, Богдан Віталійович\наук. керівник\
Загорулько, Андрій Миколайович\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Шульков, О. Д.
Михайлов, Валерій Михайлович\наук. керівник\
Ляшенко, Богдан Віталійович\наук. керівник\
Загорулько, Андрій Миколайович\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|