>
Дубинина, Антонина Анатольевна.Влияние разичных факторов на измельчение содержания каротиноидов в тыкве [Текст] / А. А. Дубинина, Т. В. Щербакова, Т. Н. Шапорова //
Дубинина, Антонина Анатольевна.
Актуальні науково-методичні проблеми в підготовці спеціалістів вищої кваліфікації для торгівлі і харчування. - Харків : ХДАТОХ, 1997. - Ч. 1. - С. 48-50.
Додаткові точки доступу:
Щербакова, Т. В.
Шапорова, Т. Н.
Додаткові точки доступу:
Щербакова, Т. В.
Шапорова, Т. Н.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|