
>
Андрєєва, Світлана Сергіївна.Дослідження основних показників якості кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного гідротермообробленого [Текст] / С. С. Андрєєва, Т. М. Хаустова //
Андрєєва, Світлана Сергіївна.
Theoretical and practical scientific achievements: research and results of their implementation : collection of scientific papers «SCIENTIA» with Proceedings of the I International Scientific and Theoretical Conference, Februaury 12, 2021. - Pisa : NGO European Scientific Platform, 2021. - Vol. 2. - С. 82-85.
Додаткові точки доступу:
Хаустова, Т. М.
Додаткові точки доступу:
Хаустова, Т. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|