
>
Терешкін, Олег Георгійович.Форма ріжучого ребра як вагомий чинник у процесі очищення плодів солодкого перцю [Текст] / О. Г. Терешкін, В. В. Дуб, Д. В. Горєлков //
Терешкін, Олег Георгійович.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 294-298.
Додаткові точки доступу:
Дуб, Володимир Васильович
Горєлков, Дмитро Вікторович
Додаткові точки доступу:
Дуб, Володимир Васильович
Горєлков, Дмитро Вікторович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|