
>
Могутова, Валентина Федорівна.Розроблення технології виробництва сирного продукту оздоровчого призначення [Текст] / В. Ф. Могутова, Т. В. Гавриш, К. П. Сільченко //
Могутова, Валентина Федорівна.
Управління якістю. - 2022. - № 11.
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Сільченко, К. П.
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Сільченко, К. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|