
>
Черевко, О. І.Дослідження температурних залежностей та зміни маси кулінарних виробів за жаріння у газових середовищах [Текст] / П. Л. Пахомов, В. М. Михайлов, В. І. Маяк //
Черевко, О. І.
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф., присвяч. 35-річчю академії, м. Харків, 24 жовт. 2002 р. - Харків : ХДАТОХ, 2002. - С. 69-77.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, І. В.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, І. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|