
>
Новий напрямок глибокої переробки харчової сировини [Текст] : монографія / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Л. О. Радченко, Р. Д. Таубер, О. С. Бессараб, О. С. Погарський, О. О. Юр'єва [та ін.]. - Харків : Факт, 2017. - 380 с. - (Інновації при переробці плодів, овочів і молока). - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Радченко, Л. О.
Таубер, Р. Д.
Бессараб, О. С.
Погарський, Олексій Сергійович
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Радченко, Л. О.
Таубер, Р. Д.
Бессараб, О. С.
Погарський, Олексій Сергійович
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|