>
Євтушок, К. В.Біотехнологія виробництва крафтового пива з додаванням карамельного солоду [Текст] / К. В. Євтушок, наук. керівник Д. М. Пилипенко //
Євтушок, К. В.
Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : матеріали ХІІІ Міжнар. наук.-метод. конф., Нац. ун-т харч. технологій, 21 листоп. 2024 р. - Київ : НУХТ, 2024. - С. 158-160.
Додаткові точки доступу:
Пилипенко, Дар'я Михайлівна
Додаткові точки доступу:
Пилипенко, Дар'я Михайлівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|