
>
Кріогенне подрібнення під час отримання дрібнодисперсних наноструктурованих порошків із часнику [Текст] / Р. Ю. Павлюк, О. О. Юр'єва, Ю. Г. Наконечна, В. В. Дорогань //
Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 21 жовт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 97-98.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Наконечна, Ю. Г.
Дорогань, В. В.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Наконечна, Ю. Г.
Дорогань, В. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|