>
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.Трансформація речовин пігментного комплексу і вплив її на колір рослинної сировини [Текст] / А. А. Дубініна, Т. В. Щербакова //
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 385-391.
Додаткові точки доступу:
Щербакова, Т. В.
Додаткові точки доступу:
Щербакова, Т. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|