
>
Андрєєва, Світлана Сергіївна.Оптимізація рецептурного складу соусів солодких з використанням крохмалів фізичної модифікації [Текст] / С. С. Андрєєва, М. Б. Колеснікова, О. Г. Дьяков //
Андрєєва, Світлана Сергіївна.
Актуальные научные исследования в современном мире. 26-27 мар. 2017 р.. - 2017. - Вип. 3 (23), Ч. 2. - С. 58-63.
Додаткові точки доступу:
Колеснікова, Марина Борисівна
Дьяков, О. Г.
Додаткові точки доступу:
Колеснікова, Марина Борисівна
Дьяков, О. Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|