
>
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.Оцінка кольору продукції з рослинної сировини за допомогою СФ-методу [Текст] / А. А. Дубініна, Т. В. Щербакова, Г. А. Селютіна //
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 429-435.
Додаткові точки доступу:
Щербакова, Т. В.
Селютіна, Галина Анатоліївна
Додаткові точки доступу:
Щербакова, Т. В.
Селютіна, Галина Анатоліївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|