
>
Самохвалова, Ольга Володимирівна.Математичне моделювання вмісту інгредієнтів у рецептурі кексу зі збалансованим складом есенціальних нутрієнтів [Текст] / О. В. Самохвалова, Ж. А. Крутовий, Г. В. Запаренко //
Самохвалова, Ольга Володимирівна.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 272-282.
Додаткові точки доступу:
Крутовий, Ж. А.
Запаренко, Г. В.
Додаткові точки доступу:
Крутовий, Ж. А.
Запаренко, Г. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|