
>
Шаніна, Ольга Миколаївна.Особливості протікання процесу бродіння безглютенового тіста з додаванням соргового борошна [Текст] / О. М. Шаніна, С. М. Мінченко //
Шаніна, Ольга Миколаївна.
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2016. - № 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 77-82.
Додаткові точки доступу:
Мінченко, С. М.
Додаткові точки доступу:
Мінченко, С. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|