
>
Зерно пшениці, як сировина для виробництва продуктів харчування та комбікормів [Текст] / С. М. Балацко, О. Л. Ажипа, М. С. Шуваєв, Р. Є. Стригунов ; наук. керівник: О. В. Богомолов, В. І. Ірклієнко //
Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, м. Харків, 26 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 4-6.
Додаткові точки доступу:
Балацко, С. М.
Ажипа, О. Л.
Шуваєв, М. С.
Стригунов, Р. Є.
Богомолов, Олексій Васильович\наук. керівник\
Ірклієнко, Віктор Іванович\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Балацко, С. М.
Ажипа, О. Л.
Шуваєв, М. С.
Стригунов, Р. Є.
Богомолов, Олексій Васильович\наук. керівник\
Ірклієнко, Віктор Іванович\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |