
>
Куцоконь, О. Ю.Технології оздоровчих кондитерських виробів із плодово-овочевою основою [Текст] / О. Ю. Куцоконь, наук. керівник : К. В. Свідло, О. Г. Дьяков //
Куцоконь, О. Ю.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 140.
Додаткові точки доступу:
Свідло, Карина Володимирівна
Дьяков, О. Г.
Додаткові точки доступу:
Свідло, Карина Володимирівна
Дьяков, О. Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|