
>
Свидло, Карина Владимировна.Научное обоснование технологии заварного полуфабриката геродиетического назначения [Текст] / К. В. Свидло, Т. В. Гавриш //
Свидло, Карина Владимировна.
Готельно-ресторанний консалтинг. Інновації. - 2020. - № 3 (2). - С. 210-220..
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Татьяна Владимировна
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Татьяна Владимировна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|