
>
Бурка, О. О.Використання порошку водорості фукус для збагачення пряникових виробів йодом [Текст] / О. О. Бурка, наук. керівник О. Г. Шидакова-Каменюка //
Бурка, О. О.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 45.
Додаткові точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Додаткові точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|