
>
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.Корисні властивості баклажанів [Текст] / А. А. Дубініна, І. Ф. Овчиннікова, Р. Я. Томашевська //
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 40-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 17 жовт. 2007 р. - Харків, 2007. - С. 161-162.
Додаткові точки доступу:
Овчиннікова, І. Ф.
Томашевська, Р. Я.
Додаткові точки доступу:
Овчиннікова, І. Ф.
Томашевська, Р. Я.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|