
>
Studying the influence of hydrothermal treatment parameters on the properties of wheat flour in the technology of a croquette mass [Electronic resource] / T. Khaustova, N. Fedak, S. Andreeva, A. Dikhtyar //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 6, Issue 11-96. - P. 77 - 82.. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.150072.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Khaustova, Tetyana
Fedak, Natalia
Andreeva, Svetlana
Dikhtyar, A.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Khaustova, Tetyana
Fedak, Natalia
Andreeva, Svetlana
Dikhtyar, A.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |