
>
Моделювання складу гарячих закусок з використанням методів системного аналізу [Текст] / Ж. О. Ільчакова, О. П. Пивоварова, О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 243-248.
Додаткові точки доступу:
Ільчакова, Ж. О.
Пивоварова, О. П.
Гринченко, Ольга Олексіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Додаткові точки доступу:
Ільчакова, Ж. О.
Пивоварова, О. П.
Гринченко, Ольга Олексіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|