
>
Розробка нових високоефективних технологій виробництва концентрованих продуктів із плодоовочевої сировини [Текст] / В. І. Маяк, Б. В. Ляшенко, О. А. Маяк, А. М. Сардаров //
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 14 трав. 2015 р. : у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Ч. 1. - С. 242-243.
Додаткові точки доступу:
Маяк, В. І.
Ляшенко, Богдан Віталійович
Маяк, Ольга Анатоліївна
Сардаров, А. М.
Додаткові точки доступу:
Маяк, В. І.
Ляшенко, Богдан Віталійович
Маяк, Ольга Анатоліївна
Сардаров, А. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |