
>
Безвідходна технологія м'якого козиного сиру [Текст] / Т. М. Рижкова, К. С. Лиходій, В. П. Дмитриков, Г. І. Дюкарева //
Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 285-286.
Додаткові точки доступу:
Рижкова, Таїсія Миколаївна
Лиходій, К. С.
Дмитриков, В. П.
Дюкарева, Г. І.
Додаткові точки доступу:
Рижкова, Таїсія Миколаївна
Лиходій, К. С.
Дмитриков, В. П.
Дюкарева, Г. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |