
>
Новий вид спреду підвищеної біологічної цінності [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко, О. В. М’ячиков, Є. Л. Гасай, Я. Ю. Албатова //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Вип. 2 (22). - С. 40-49.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Андрій Миколайович
М’ячиков, О. В.
Гасай, Є. Л.
Албатова, Я. Ю.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Андрій Миколайович
М’ячиков, О. В.
Гасай, Є. Л.
Албатова, Я. Ю.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |