
>
Холобцева, І. П.Удосконалення технології здобного напівфабрикату, збагаченого засвоюваними сполуками кальцію [Текст] / І. П. Холобцева, М. Л. Серік, О. В. Самохвалова //
Холобцева, І. П.
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Вип. 2 (30). - С. 35-47.
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|