>
Використання мікробного полісахариду ксампану у виробництві бісквітного напівфабрикату [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, Н. І. Черевична, В. О. Дорохін, С. С. Ніколенко, О. П. Шеляков, В. О. Скрипник, Г. В. Дейниченко //
Проблеми техніки і технології харчових виробництв : матеріали міжвузів. наук.-практ. конф., Полтав. ун-т спожив. кооперації України. - Полтава : ПУСКУ, 2004. - С. 213-214.
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Черевична, Н. І.
Дорохін, В. О.
Ніколенко, С. С.
Шеляков, О. П.
Скрипник, В. О.
Дейниченко, Григорій Вікторович
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Черевична, Н. І.
Дорохін, В. О.
Ніколенко, С. С.
Шеляков, О. П.
Скрипник, В. О.
Дейниченко, Григорій Вікторович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|