>
Чеканов, М. А.Дослідження стану вологи тендеризованого ультразвуком м’яса [Текст] / М. А. Чеканов, А. О. Пак //
Чеканов, М. А.
Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 3-4 листоп. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 98-99..
Додаткові точки доступу:
Пак, Андрій Олегович
Додаткові точки доступу:
Пак, Андрій Олегович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|