>
Колесник, Аліна Олексіївна.Вплив кісткових домішок на підвищення здатності м’ясного фаршу зв’язувати воду [Текст] / А. О. Колесник, Т. Л. Колесник, О. В. М’ячиков //
Колесник, Аліна Олексіївна.
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2010. - Вип. 2 (12). - С. 350-356.
Додаткові точки доступу:
Колесник, Т. Л.
М’ячиков, О. В.
Додаткові точки доступу:
Колесник, Т. Л.
М’ячиков, О. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |