
>
Improving the unit for Melting Cheese Masses [Electronic resource] / Mariana Bondar, Oksana Skoromna, Nataliia Ponomarenko, Hennadii Tesliuk, I. Honcharova, Nataliia Nedosiekova, Bohdan Shaferivskyi, Ruslan Zakharchenko //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2021. - Vol. 6, Issue 11(114). - С. 99-105.. - DOI 10.15587/1729-4061.2021.246300.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Bondar, Mariana
Skoromna, Oksana
Ponomarenko, Nataliia
Tesliuk, Hennadii
Honcharova, Iryna
Nedosiekova, Nataliia
Shaferivskyi, Bohdan
Zakharchenko, Ruslan
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Bondar, Mariana
Skoromna, Oksana
Ponomarenko, Nataliia
Tesliuk, Hennadii
Honcharova, Iryna
Nedosiekova, Nataliia
Shaferivskyi, Bohdan
Zakharchenko, Ruslan
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |