
>
Методичні вказівки до проведення ділової ігри "Практика бізнесу спеціалізованих підприємств громадського харчування" [Текст] : для студентів спец. 7.091711 Технологія харчування ден. форми навчання / уклад.: Л. М. Крайнюк [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2003. - 35 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Крайнюк, Л. М.\уклад.\
Юріна, Е. В.\уклад.\
Гринченко, Ольга Олексіївна\уклад.\
Федак, Наталя Василівна\уклад.\
Ботштейн, Б. Б.\уклад.\
Додаткові точки доступу:
Крайнюк, Л. М.\уклад.\
Юріна, Е. В.\уклад.\
Гринченко, Ольга Олексіївна\уклад.\
Федак, Наталя Василівна\уклад.\
Ботштейн, Б. Б.\уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|