>
Перцевой, Федор Всеволодович.Технология обогащения каротиноидами пищевих жиров [Текст] / Ф. В. Перцевой, Н. В. Камсулина //
Перцевой, Федор Всеволодович.
Актуальні науково-методичні проблеми в підготовці спеціалістів вищої кваліфікації для торгівлі і харчування. - Харків : ХДАТОХ, 1997. - С. 59-61.
Додаткові точки доступу:
Камсулина, Наталья Валериевна
Додаткові точки доступу:
Камсулина, Наталья Валериевна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|