
>
Удосконалення технології пісочного і здобного печива на основі суміші олії [Текст] / Ю. В. Оргован, М. В. Бирюченко, Н. І. Марципака, О. В. Самохвалова //
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих учених і студентів, 23 берез. 2011 р., у 2-х ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 76.
Додаткові точки доступу:
Оргован, Ю. В.
Бирюченко, М. В.
Марципака, Н. І.
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Додаткові точки доступу:
Оргован, Ю. В.
Бирюченко, М. В.
Марципака, Н. І.
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|