
>
Estimation of technological properties of nut meals and their effect on the quality of emulsion for butter biscuits with liquid oils [Electronic resource] / O. Shydakova-Kameniuka, A. Novik, Y. Zhukov, Y. Matsuk, A. Zaparenko, P. Babich, S. Oliinyk //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2019. - Vol. 2, Issue 11-98. - С. 56 - 64.. - DOI 10.15587/1729-4061.2019.159983.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Shydakova-Kameniuka, Olena
Novik, A.
Zhukov, Y.
Matsuk, Y.
Zaparenko, A.
Babich, P.
Oliinyk, Svitlana
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Shydakova-Kameniuka, Olena
Novik, A.
Zhukov, Y.
Matsuk, Y.
Zaparenko, A.
Babich, P.
Oliinyk, Svitlana
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |