>
Grynchenko, Nataliya.Modification of the structure and functional-technological properties of casein: scientific and applied aspects [Electronic resource] / N. Grynchenko, D. Tyutyukova, P. Pyvovarov //
Grynchenko, Nataliya.
Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2017. - Vol. 11, Issue 1.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Tyutyukova, D.
Pyvovarov, Pavlo
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Tyutyukova, D.
Pyvovarov, Pavlo
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |