>
Гулага, Д. В.Перспективи використання рослинних компонентів під час виробництва паштетної продукції [Текст] / Д. В. Гулага ; наук. керівник Т. М. Головко //
Гулага, Д. В.
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 50.
Додаткові точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|