
>
Головко, Тетяна Миколаївна.Перспективи використання рослинних компонентів при виробництві паштетної продукції [Текст] / Т. М. Головко, Д. В. Гулага //
Головко, Тетяна Миколаївна.
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, м. Харків, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 50.
Додаткові точки доступу:
Гулага, Д. В.
Додаткові точки доступу:
Гулага, Д. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|