
>
Improved method of brewing peanut mouth with blending fruit drink of a high degree of readiness [Text] / A. Zahorulko, A. Zagorulko, V. Mikhaylov, N. Rudska, D. Dmytrevskyi, E. Ibaiev , N. Tytarenko //
EUREKA: Life Sciences. - 2023. - No. 1. - P. 33-39. - DOI https://doi.org/10.21303/2504-5695.2023.002784.
Додаткові точки доступу:
Zahorulko, Andrii
Zagorulko, Aleksey
Mikhaylov, Valeriy
Rudska, N.
Dmytrevskyi, Dmytro
Ibaiev , E.
Tytarenko, Nataliia
Переход по DOI
Додаткові точки доступу:
Zahorulko, Andrii
Zagorulko, Aleksey
Mikhaylov, Valeriy
Rudska, N.
Dmytrevskyi, Dmytro
Ibaiev , E.
Tytarenko, Nataliia
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|