
>
Вплив процесів механолізу на активацію нано-комплексів гетерополісахаридів з білками плодів при розробці нанотехнологій [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, О. С. Погарський, О. Є. Тельонков, Т. А. Стуконоженко //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2016. - С. 28-45.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Погарський, Олексій Сергійович
Тельонков, О. Є.
Стуконоженко, Т. А.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Погарський, Олексій Сергійович
Тельонков, О. Є.
Стуконоженко, Т. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|