
>
Вовк, В. С.Інноваційні технології створення капсульованої продукції [Текст] / В. С. Вовк, наук. керівник О. Ю. Нагорний //
Вовк, В. С.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 4-5.
Додаткові точки доступу:
Нагорний, Олександр Юрійович
Додаткові точки доступу:
Нагорний, Олександр Юрійович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|