
>
Самохвалова, Ольга Володимирівна.Дисципліна «Інноваційний інжиніринг хлібопекарських, кондитерських, 133 макаронних і харчоконцентратних виробництв» як вагома складова підготовки фахівців нової генерації [Текст] / О. В. Самохвалова, З. І. Кучерук, О. Г. Шидакова-Каменюка //
Самохвалова, Ольга Володимирівна.
Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 9-12.
Додаткові точки доступу:
Кучерук, Зіновія Іванівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Додаткові точки доступу:
Кучерук, Зіновія Іванівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|