
>
Сорокіна, Світлана Вікторівна.Аспекти нового способу підвищення біологічної цінності молока [Текст] / С. В. Сорокіна, З. П. Карпенко //
Сорокіна, Світлана Вікторівна.
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, м. Харків, 18 жовт. 2012 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 459-460.
Додаткові точки доступу:
Карпенко, З. П.
Додаткові точки доступу:
Карпенко, З. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|