>
Синиця, М. П.Дослідження якості штучного хутра з використанням профільного методу [Текст] / М. П. Синиця, наук. керівник В. В. Полупан //
Синиця, М. П.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 159-160.
Додаткові точки доступу:
Полупан, Валентин Вадимович
Додаткові точки доступу:
Полупан, Валентин Вадимович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|