
>(Свободных экземпляров нет)
Тамаді, Юсуф.Дослідження параметрів замішування тіста під час технологічного процесу виробництва цукрового печива [Текст] / Ю. Тамаді, А. О. Панов ; наук. керівник І. О. Фурман //
Тамаді, Юсуф.
Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі : матеріали XVIІ Міжнар. форуму молоді, м. Харків, 25-26 берез. 2021 р. - Харків : Міськдрук, 2021. - С. 253..
(Шифр в БД 631.3"20"(06)/М 75-772110589)
Додаткові точки доступу:
Панов, Антон Олександрович
Фурман, Ілля Олександрович\наук. керівник\
(Шифр в БД 631.3"20"(06)/М 75-772110589)
Додаткові точки доступу:
Панов, Антон Олександрович
Фурман, Ілля Олександрович\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|