>
Пернеровська, А. С.Сучасні аспекти використання харчових волокон під час виробництва функціональних м’ясних продуктів [Текст] / А. С. Пернеровська, Т. С. Желєва //
Пернеровська, А. С.
Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали VII Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. - Кривий Ріг : Вид. ФОП Чернявський Д. О., 2016. - С. 98-99.
Додаткові точки доступу:
Желєва, Тетяна Сергіївна
Додаткові точки доступу:
Желєва, Тетяна Сергіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозиторій |