
>
Галясний, Іван Володимирович.Дослідження піноподібної структури безглютенового бездріжджового тіста з використанням гідроколоїдів та концентратів тваринних білків [Текст] / І. В. Галясний, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна //
Галясний, Іван Володимирович.
Продовольчі ресурси : збірник наук. пр. Ін-ту продовол. ресурсів НАН України. - 2018. - № 10. - С. 67-75..
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Шаніна, Ольга Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Шаніна, Ольга Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|