
>
664(06)
В 53
Гурський, Петро Васильович.Дослідження впливу агару на процес дегідратації пасти закусочної за допомогою диференціальної термогравіметрії [Текст] / П. В. Гурський, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевой //
В 53
Гурський, Петро Васильович.
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2011. - Вип. 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 179-186.. - Бібліогр.: с. 185.
(Шифр в БД 664(06)/В 53-951540)
Рубрики:
Україна
Украина
Анотація:
Термогравіметричним методом методом досліджено вплив концертрації агару на втрати маси та швидкість перетворень, що відбуваються в закусочній пасті за постійної швидкості її нагрівання за неізотермічних умов. Встановлено вплив агару на діапазони дегідратації, які відбуваються під час теплової обробки пасти закусочної та залежать від різних форм зв'язку вологи.
Термогравиметрическим методом исследовано влияние концентрации агара на потери массы и скорость преобразований, которые происходят в закусочной пасте при постоянной скорости ее нагревания в неизотермических условиях. Установлено влияние агара на диапазоны дегидратации, которые происходят во время тепловой обработки пасты закусочной и зависят от различных форм связи влаги.
Додаткові точки доступу:
Бідюк, Д. О.
Перцевой, Федір Всеволодович
(Шифр в БД 664(06)/В 53-951540)
УДК | |
664(06) | |
637.358.073 |
Рубрики:
Україна
Украина
Анотація:
Термогравіметричним методом методом досліджено вплив концертрації агару на втрати маси та швидкість перетворень, що відбуваються в закусочній пасті за постійної швидкості її нагрівання за неізотермічних умов. Встановлено вплив агару на діапазони дегідратації, які відбуваються під час теплової обробки пасти закусочної та залежать від різних форм зв'язку вологи.
Термогравиметрическим методом исследовано влияние концентрации агара на потери массы и скорость преобразований, которые происходят в закусочной пасте при постоянной скорости ее нагревания в неизотермических условиях. Установлено влияние агара на диапазоны дегидратации, которые происходят во время тепловой обработки пасты закусочной и зависят от различных форм связи влаги.
Додаткові точки доступу:
Бідюк, Д. О.
Перцевой, Федір Всеволодович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|