
>
Пивоваров, Павел Петрович.Использование сухих концентратов для приготовления сладких блюд [Текст] / П. П. Пивоваров, О. А. Гринченко, С. Л. Юрченко //
Пивоваров, Павел Петрович.
Актуальні науково-методичні проблеми в підготовці спеціалістів вищої кваліфікації для торгівлі і харчування. - Харків : ХДАТОХ, 1997. - Ч. 1. - С. 23-24.
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Алексеевна
Юрченко, Светлана Леонидовна
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Алексеевна
Юрченко, Светлана Леонидовна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|