
>
Підвищення транспортабельності ягід чорної смородини, призначеної для заморожування [Текст] / О. І. Черевко, М. І. Погожих, А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко, Є. Л. Гасай //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2011. - № 6 (79). - С. 6-8.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Погожих, Микола Іванович
Одарченко, Андрій Миколайович
Одарченко, Дмитро Миколайович
Гасай, Є. Л.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Погожих, Микола Іванович
Одарченко, Андрій Миколайович
Одарченко, Дмитро Миколайович
Гасай, Є. Л.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|